Thursday 19 July 2012

Τελετή λήξης μαθημάτων [Δ΄]

Το Σάββατο 7η Ιουλίου 2012 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην Κοινοτική μας Αίθουσα η Τελετή λήξης μαθημάτων του απογευματινού Τμήματος του Σαββάτου. Παρακάτω δημοσιεύονται φωτογραφίες και βίντεο από την Τελετή:









Friday 13 July 2012

Τελετή λήξης μαθημάτων [Γ΄]

Το Σάββατο 7η Ιουλίου 2012 το πρωΐ, πραγματοποιήθηκε στην Κοινοτική μας Αίθουσα η Τελετή λήξης μαθημάτων του πρωϊνού Τμήματος του Σαββάτου. Παρακάτω δημοσιεύονται φωτογραφίες και βίντεος από την Τελετή:
.










Thursday 12 July 2012

Τελετή λήξης μαθημάτων [B΄]

Μέσα στο πλαίσιο της Τελετής λήξης μαθημάτων του Κολεγίου μας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6η Ιουλίου 2012, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης έκανε τον Απολογισμό της Σχολικής χρονιάς 2011-2012 και αποχαιρέτησε φίλους και συνεργάτες.


Ο Διευθυντής του Κολεγίου Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας απένειμε τον δίκαιο Έπαινο, προσέφερε αναμνηστικό δώρο και απηύθυνε θερμά ευχαριστήρια προς τον αποχωρούντα, λέγοντας:


«Ο Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης αποχωρεί μετά από 12 χρόνια, ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΠΛΗΡΟΥΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ, και ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ. Ήταν ιστορικός πρωταγωνιστής σε μεγάλες και προοδευτικές αλλαγές. Διακόνησε και υπηρέτησε την κτηριακή αναδόμηση του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου. Με το ειρηνικό και ενωτικό του πνεύμα συνέβαλε στην πολλαπλή και ποικίλη πρόοδο του Κολεγίου. Αξίζει να σημειωθεί πως στα χρόνια του το απλό Σχολείο έγινε Κολέγιο. Μέσα στο πλαίσιο της λειτουργίας του συνέχισε το πολύτιμο έργο του και επιχειρήθηκαν διάφορες νέες ιδέες, όπως μαθήματα και εκδηλώσεις μουσικής, εκπροσώπηση του Κολεγίου σε Παγκοινοτικές εκδηλώσεις κ.ά. Είχε πάντα τέλεια συνεργασία με όλους, εντός και εκτός Κολεγίου. Αφήνει πολύτιμη παρακαταθήκη και κληρονομιά, που οι επόμενοι θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να την διατηρήσουν και να την ακολουθήσουν».

Wednesday 11 July 2012

Τελετή λήξης μαθημάτων [Α΄]

Την Παρασκευή 6η Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Κοινοτική μας Αίθουσα η Τελετή λήξης μαθημάτων του Τμήματος της Παρασκευής. Παρακάτω δημοσιεύονται φωτογραφίες από την Τελετή:









Wednesday 4 July 2012

Summer Festivals

       Dear Teachers, Students, Parents and Guardians,

       Our College will close for the Summer on Saturday 7th July 2012.

       The Summer Festivals of our College will take place, in our Community premises, as follows:

                   Friday 6th July, 6.00 pm            (For the Friday students)

                   Saturday 7th July, 10.30 am       (For the Saturday morning pupils)

                   Saturday 7th July, 2.00 pm        (For the Saturday afternoon pupils)                

       There will be neither LESSONS on each one of the last days, nor DANCING (1.00 – 2.00 pm) on Saturday.

       Progress Reports will be given to all children. Parents are kindly requested to offer sweets, crisps and drinks for the children.

       The College will open again in September (7th - 8th – 13th) 2012.

HAVE A NICE AND ENJOYABLE SUMMER!

With best wishes

The Principal

Fr. Anastasios D. Salapatas