Saturday 4 July 2009

Our new College Magazine

To νέο Περιοδικό του Κολεγίου μας
.
To Κολέγιό μας εκδίδει κάθε καλοκαίρι, στο τέλος της σχολικής χρονιάς, το ετήσιο περιοδικό του. Το νέο περιοδικό είναι το 12ο τεύχος. Έχει 56 σελίδες. Στα περιεχόμενα συμπεριλαμβάνονται χαιρετισμοί του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας κ.κ. Γρηγορίου, γραπτές και ζωγραφικές εργασίες των μαθητών / -τριών, φωτογραφίες των Τάξεων και φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις.

Στο εμπροσθόφυλλο βλέπουμε τη Μεγάλη Εκκλησία, την Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως. Όποιος το ξεφυλλίσει θα παρατηρήσει ότι πολλά θέματα έχουν αναφορά στην Κωνσταντινούπολη και το Βυζάντιο. Ο λόγος είναι ότι κατά την φετινή σχολική χρονιά στο Κολέγιό μας όλες οι Τάξεις ασχολήθηκαν, ερεύνησαν, μελέτησαν, και ετοίμασαν εργασίες σχετικά με το γενικό θέμα της χρονιάς, που ήταν: «Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία».
.
.
Θερμά συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχαριστίες αξίζουν στα παιδιά που ετοίμασαν τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες εργασίες, στους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν τα παιδιά, στις οικογένειες που συνέδραμαν, στην Συνταντική Επιτροπή που επιμελήθηκε την έκδοση, στο Ελληνικό Τυπογραφείο "Αγ. Παύλου" που για άλλη μια φορά μας προσέφερε ένα πολύ όμορφο Περιοδικό και βέβαια στην Επιτροπή Γονέων και στους ευγενικούς χορηγούς που επιχορήγησαν γενναιόδωρα την έκδοση αυτή.

No comments: