Tuesday 19 June 2012

Ετήσια Χοροεσπερίδα

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 η Επιτροπή Γονέων του Ελληνικού Κολεγίου μας οργάνωσε μια εξαιρετική Χοροεσπερίδα.
.

Σ΄αυτήν έλαβαν μέρος περίπου 200 άτομα, Γονείς, Εκπαιδευτικοί και βέβαια Μαθητές και Μαθήτριες του Κολεγίου μας.
.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο κ. Σάββας Παυλίδης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης της Κυπριακής Υπάτης Αρμοστείας στο Λονδίνο και Επιθεωρητής - Προϊστάμενος της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής στο Ην. Βασίλειο, συνοδευόμενος από την σύζυγό του.
.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παντελής Δημοσθένους και ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Ορθοδόξου.
.
.
Στη διάρκεια της υπέροχης αυτής βραδιάς, γευθήκαμε μια τεράστια χαρά με τη σπουδαία νίκη - πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro 2012 της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελλάδος.
.

Δυστυχώς γευθήκαμε και μια μεγάλη λύπη, με την επίσημη ανακοίνωση της αναχώρησης του Δρα Σεραφείμ Κυριακίδη από την Προεδρία της Επιτροπής Γονέων του Κολεγίου!
.

Αξίζει οπωσδήποτε να υπογραμμίσουμε την άκρως επιτυχημένη και πολύ ευχάριστη και ζωηρή παρουσία των παιδιών του Κολεγίου μας, τα οποία παρουσίασαν μια μεγάλη σειρά από Παραδοσιακούς Χορούς, τους οποίους διδάχθηκαν από τη δασκάλα τους Άντρη Παρασκευά.
.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί με έμφαση η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη της Επιτροπής Γονέων, με σκοπό την επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία απέδωσε στο Ταμείο του Κολεγίου το ποσό των £3000.
.

Επικεφαλής της εξαίρετης και αποδοτικής αυτής προσπάθειας ήταν η Αντιπρόεδρος Δρ. Ξένια Καντάρη και το μέλος Φωτούλα Wilson, βοηθούμενες από όλα τα άλλα μέλη.
.

Κατά την εν λόγω εκδήλωση κυκλοφόρησε και το φετινό τεύχος του Ετήσιου Περιοδικού του Κολεγίου «Μαθητικά Μηνύματα», για το οποίο θα γίνει ξεχωριστή μνεία σε επόμενη ανάρτηση.
.

Την εκδήλωση διάνθιζαν μουσικά ο μαέστρος και δάσκαλος μουσικής του Κολεγίου Ανδρέας Μιεσίρης, με τη σύζυγό του Αγγελική, καθώς και ο DJ Ανδρέας Νικολάου.

1 comment:

Anonymous said...

buy tramadol ultram tramadol with acetaminophen high - tramadol nights