Sunday 7 November 2010

Διαγωνισμός ταβλιού

Η Σχολική Επιτροπή του Κολεγίου μας πραγματοποίησε σήμερα με μεγάλη επιτυχία Διαγωνισμό ταβλιού. Σ’ αυτόν συμμετείχαν 30 άτομα, γονείς, κηδεμόνες, φίλοι του Κολεγίου, καθώς και μέλη της Εκκλ. Επιτροπής Αγ. Παντελεήμονος.

Ο Διαγωνισμός, στη διάρκεια του οποίου προσφέρθηκε και γεύμα, σε όσους συμμετείχαν και στους συνοδούς τους, οργανώθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Κολεγίου μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι νικητής αναδείχθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος κ. Παντελής Δημοσθένους, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Εκκλ. Επίτροπος κ. Σάββας Ανδρέου.

Πολλοί γονείς και κηδεμόνες προσέφεραν φαγητά και ποτά. Ο κ. Σωτήρης Μερεντίτης, μέλος της Σχολικής Επιτροπής, προσέφερε τα κρασιά. Ο κ. Μπάμπος Χαραλάμπους (Awards of London) επιχορήγησε τα έπαθλα των νικητών. Στα οργανωτικά της εκδήλωσης συνέβαλε πολύ ο Εκκλ. Επίτροπος κ. Σπύρος Τιμοθέου.

Ψυχή της εκδήλωσης αυτής, όπως και γενικώτερα του Κολεγίου μας, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης, που μαζί με την ομάδα του υπηρετούν το Κολέγιό μας και τα ιδεώδη της Ελληνικής Παροικιακής εκπαίδευσης με αταλάντευτη αφοσίωση και αγάπη.

Το χρηματικό ποσό που συνελέγη υπέρ του Κολεγίου μας ανήλθε στις £580.

No comments: