Monday 11 July 2016

Λήξη Μαθημάτων - Απονομή Ενδεικτικών

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τρέχουσα σχολική χρονιά (2015-2016) στο Ελληνικό Κολέγιο Αγ. Παντελεήμονος στο Harrow - ΒΔ Λονδίνου. Στις 3 Τελετές Λήξης Μαθημάτων, την Παρασκευή 8 Ιουλίου και το Σάββατο 9 Ιουλίου, είχαμε τη μεγάλη χαρά να προσφέρουμε στα παιδιά μας τα Ενδεικτικά και τα Απολυτήριά τους (από αυτές είναι και οι φωτογραφίες της παρούσας ανάρτησης). Αυτό ήταν το επιστέγασμα μιας θαυμάσιας χρονιάς, γεμάτης από τη χάρη και τη φωτεινότητα των λατρεμένων παιδιών της Ομογένειάς μας.


Στο Ελληνικό Κολέγιο φοίτησαν φέτος 108 μαθητές και μαθήτριες. Είχαμε 11 εκπαιδευτικούς και 12 ώρες λειτουργίας την εβδομάδα. Ένας πραγματικός άθλος, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών και των μεγάλων αποστάσεων που οι περισσότεροι γονείς διανύουν, για να φέρουν τα παιδιά τους στο Κολέγιο.


Το αναλυτικό πρόγραμμα συμπεριέλαβε και φέτος μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας, Θρησκευτικών, Πατριδογνωσίας (Ιστορίας, Γεωγραφίας, Μουσικής και Χορού). Οι πλήρως αφοσιωμένοι Εκπαιδευτικοί μας (μέλη της Ελληνικής και της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής, αλλά και Ωρομίσθιοι) εργάσθηκαν με πρόγραμμα, με δυναμισμό, με αγάπη και με πνεύμα προσφοράς, κι έτσι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς και αυτή τη σχολική χρονιά.


Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες, από μέσης καρδίας, οφείλουμε στους υπέροχους μαθητές και μαθήτριές μας, στους αφοσιωμένους Εκπαιδευτικούς μας, στη γενναιόδωρη Επιτροπή Γονέων, καθώς και στις υπόλοιπες Επιτροπές της τοπικής Κοινότητας (Εκκλησιαστική και Βοηθ. Αδελφότητας), για όλες τις προσφορές τους. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή επάνοδο τον Σεπτέμβριο.

No comments: